idezojelek

Hajdú Péter kőkemény sallert osztott ki Havas Henriknek

Ilyen, amikor a hóhért akasztják.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Bors szúrta ki, hogy Hajdú Péter a nagy népszerűségnek örvendő Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorának legutóbbi epizódjában kőkeményen beszólt Havas Henriknek. A műsorvezető nem köntörfalazott, kimondta a véleményét a Facebook-oldalán a rendszeresen a kormányt becsmérlő egykori Heti Hetes-sztárról:

„[…] Én azt gondolom, hogy az egyik legtehetségtelenebb tévés Magyarországon a Havas Henrik. Meg kell nézni az interjúit, és próbáld meg kielemezni valamelyiket! Nagy öregként előad különböző történeteket… Borzalom! Persze lehet, hogy akad olyan, aki meg azt mondja, hogy neki Havas Henrik a példaképe…”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bors a műsort követően megkereste Hajdú Pétert, aki nekik a következőt válaszolta a Havasra tett megjegyzésével kapcsolatban:

– A véleményem elhangzott a kamera előtt, és egy pillanatig sem gondolkodtam el azon, hogy ne kerüljön adásba, hisz most is ugyanezt gondolom Havas Henrikről. Ő egy wannabe stand-upos (önjelölt humorista – a szerk.), aki a saját történeteit meséli el szórakoztató formában, de riporternek elképesztően rossz. Igaz, ez az én szubjektív véleményem. De tényleg javaslom, hogy keressenek rá néhány interjújára, és nézzék vissza. Hogy mást ne mondjak, élő adásban sértett meg egy molett hölgyet, de a példák sora végtelenítve is játszható, ha csak szakmai szemmel figyeli az ember. Szóval innen, a vasárnapi ebéd mellől nézve is, Havas Henrik riporterként vállalhatatlan.

Mi is sokszor foglalkoztunk Havas sértő, pökhendi, beképzelt posztjaival. Legutóbb, amikor leidiótázta az M4 Sport csatornaigazgatóját, Székely Dávidot és egy magyar játékvezetőt foghegyről lerománozott. Nekitámadt ő már korábban Bohár Dánielnek is, és az már megszokott tőle, hogy válogatás nélkül szidja a kormánytagokat. De korábban páros lábbal szállt bele Mága Zoltánba és Gáspár Győzőbe is. 

Most emberére akadt, Hajdú nem finomkodott. Ilyen, amikor a hóhért akasztják.

Borítókép: Hajdú Péter (Forrás: YouTube – Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.