Jó bornak is kell a cégér
A magyar kultúra és történelem ezer szállal kötődik a kereszténység szakrális italához, a borhoz.
Tíz pincészetet látogattunk meg, a környék talán legjavát a veltelini-rizling túrán.
A kínálat gerincét klasszikus magyar ételek adják, melyekbe helyenként némi csavart is visznek, de választékba vettek nemzetközi fogásokat is.
A kiszolgálás kedves, szívélyes, felkészült.
Mi köze a sörforradalomnak a Molson-Coors söróriáshoz?
Általános vélekedés, hogy a paprika a magyar konyha leggyakrabban használt fűszere, még a bors magyar nyelvű Wikipédia-oldala is ezt állítja.
Magyar és nemzetközi új hullámos bisztróételeket kínálnak helyi alapanyagokra támaszkodva.
A szőlő termőhelye, más néven a „terroir” több okból is fontos a bor minősége szempontjából.
Magyar szimbolika autentikus népi környezetben.
Régóta – évtizedek óta – járok Tokajba, mégsem tudok betelni vele.
A legenda szerint Savoyai Jenő első intézkedései közé tartozott a visszahódított Temesváron sörgyárat alapítani.
A gótikus betűs cégér megnyerő, a beltér pompázatos: nyerstéglás falak, elegáns bútorzat, igényes pohár- és étkészlet.
Kedves gesztus, hogy a törzsvendégek minden tizedik burgerét a ház állja.
A magyar kultúra és történelem ezer szállal kötődik a kereszténység szakrális italához, a borhoz.
Idén biztosan nem kell a gyerekek nyuszifészkeit a hó alól kiásni, de azért jó, ha szívmelengető borokkal is készülünk az ünnepekre.
A húsvét elérkeztével nemcsak a szellem és a lélek újul meg jelképesen, hanem a kinyíló természet is csodás energiákat ad.
A múlt héten Németországban gyűlt össze a boros világ egy jelentős része.
Örömteli, hogy akad egy vállalkozó, aki rá mer építeni a tengerben élő lényekre egy egész gasztrofesztivált.
A legjobb tál különdíjával jutott tovább a hazai csapat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.