Sztankovics mindenkit lóvá tett az olaszokkal, máris megvan az új csapata

A Szpartak Moszkva hivatalos felületein máris bejelentette, hogy Dejan Sztankovics lesz a csapat vezetőedzője. Sztankovics már most elhagyja a Ferencvárost, az NB I utolsó fordulójában, az Újpest elleni derbin sem lesz ott, Leandro irányítja majd a Fradit.

2024. 05. 16. 18:45
 Dejan Sztankovics
Dejan Sztankovics a Szpartak Moszkva vezetőedzője lesz Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig több mint két óra telt el azután, hogy kiszivárgott Dejan Sztankovics távozása a Ferencvárostól, a Szpartak Moszkva hivatalosan bejelentette, hogy náluk folytatja a szerb edző. Íme, a bejegyzézs az orosz klub Instagram-oldalán:

Annyit legalább leszögezhetünk: a hír igaz volt, Sztankovics távozik. A találgatás, miszerint Olaszországból van Sztankovicsnak ajánlata, viszont hamis…

Hogy miért vonzóbb a háború idején a Szpartak Moszkva – amely a kitiltás miatt nem szerepelhet az európai sorozatokban –, mint a Ferencváros, az legyen Sztankovics dolga.

A Ferencváros életében lezárult egy röpke korszak, ami inkább sikeres, mint sikertelen, de nem hozott áttörést. A Fradinak új edzőt, új irányt kell találnia.

A Fradi.hu bejelentette, hogy Sztankovics már az Újpest elleni derbin sem ül le a kispadra, Leandro irányítja majd Dibuszékat. Ennek ismeretében a fradisták valószínűleg végképp pálcát törnek a szerb tréner fölött.

A Szpartak Moszkva azt is közölte, hogy Sztankovicsot négy segítője – Nenad Szakics, az olasz kapusedző Pierluigi Brivio, az erőnléti edző Federico Pannoncini és az elemző Vincenzo Sasso – is követi a Szpartakhoz. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.