Horror a cirkuszban + videó

A nézők szeme láttára zuhant le egy artista egy brit cirkuszban. A horror szemtanúit evakuálták, az artistát kórházba szállították.

2024. 04. 28. 20:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A halálkeréknek nevezett szerről zuhant le egy artista az angliai Blackpool Tower nevű cirkuszban szombat délután. Az eset a nézők szeme láttára történt. A horrort sok gyerek is látta.

A halálkerék egy központi tengely körül forgó kerekekből álló cirkuszi eszköz, melyen egyszerre két vagy több artista pörög pontosan kidolgozott összhangban. 

Miközben a kerék forog, elemről elemre ugrálnak. A mostani tragikus szituációban ketten voltak a keréken, amikor a videók szerint egyikük megcsúszott, és az eszközt tartó vasrudak között a földre esett.

A sokkos állapotba került közönséget igyekeztek azonnal evakuálni, a szerencsétlenül járt artistát pedig sürgősen kórházba szállították. Az intézmény szóvivője is megerősítette: az artistát kórházban ápolják. Eközben a közösségi oldalakon sorra jelentek meg a kétségbeesett bejegyzések a szemtanúktól, akik sokáig azt sem tudták, mi történt, és túlélte-e az artista a zuhanást.

A cirkusz igyekszik gyorsan túllépni a történteken. Tájékoztatásuk szerint a későbbi programjaikat megtartják, az előadás nézőinek pedig ingyenjegyet ajánlottak fel egy következő produkcióra. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay/Leonhard_Niederwimmer)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.