Tömegkarambol történt az M7-esen, lezárták az autópályát

A Balaton felé vezető oldalon négy autó ütközött.

2024. 05. 16. 23:12
Esztergom, 2023. szeptember 20.
Rendõrök és mentõk egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án. Az M1 értesülése szerint egy rendõr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegetõ - az eddigi információk szerint - felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. A robbantás során 6-7 ember sérült meg súlyosan. Az M1 tudósítója úgy értesült, hogy a robbantásban maga a robbantó is meghalt.
MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt este tíz óra körül az M7-es autópálya 38-as kilométerszelvényében, a Balaton felé vezető oldalon, ahol

négy személygépkocsi ütközött össze.

A baleset helyszínelése megkezdődött, jelenleg teljes útlezárás van érvényben – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a váli önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járműveket.

Aki teheti, Martonvásárnál, a 30-as kilométernél térjen le az autópályáról, és a 7-es főúton kerüljön – javasolta az Útinform.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.