Menczer Tamás Pressmannak is üzent

A magyarok nem szeretik, ha bele akarnak szólni az életükbe.

2024. 05. 08. 16:00
Budapest, 2024. február 24.
Karácsony Gergely fõpolgármester (b) és David Pressman amerikai nagykövet az ukrajnai háború kitörésének második évfordulója alkalmából nyílt köztéri kiállítás megnyitóján a belvárosi Városház téren 2024. február 24-én. A kiállítást a Fõvárosi Önkormányzat és az ukrán nagykövetség rendezte.
MTI/Máthé Zoltán
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar emberek nem szeretik, hogyha beledumálnak az ő életükbe, és hogyha mások akarnak dönteni helyettük – jelentette ki Menczer Tamás. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán arra is rámutatott, hogy az amerikai nagykövettel és a külföldi nyomásgyakorlással kapcsolatban pontosan ezt látjuk.

A magyar emberek világosan elmondták országgyűlési választáson, nemzeti konzultációk során, népszavazások során, hogy mit gondolnak a háborúról, ez most a jelenlegi legnagyobb és legveszélyesebb kihívás

– mondta Menczer Tamás. Hozzátette: a helyzet napról napra rosszabb. 

A kommunikációs igazgató elmondta, hogy olvasta a legfrissebb NATO-anyagokat, látja a politikusi nyilatkozatokat katonák küldéséről, atomfegyverekről, és minden másról. 

– A helyzet iszonyúan súlyos.

– jelezte.

A magyar emberek elmondták, hogy ezt nem akarják. A magyar emberek azt is elmondták, hogy nem akarnak bevándorlást, és a magyar emberek azt is elmondták, hogy a gyerekeiket meg akarják védeni

– hangsúlyozta Menczer Tamás. Rámutatott: a magyar embereknek megvan a magukhoz való eszük, és nem szeretik, hogyha kívülről beledumálnak a dolgaikba. – Én ugyanezt gondolom idősről, középkorúról, fiatalról. Mindenki látja és látni fogja azt, hogy mi az ország érdeke.

Legfontosabbat tekintve az ország érdeke például a béke.

– emelte ki. Hozzátette: „Pressman úr háborúpárti.”

Legyen szó fiatalról vagy idősről, én nem hiszem, hogy bárki el akar menni ebbe a háborúba és meg akar halni

– mondta a kommunikációs igazgató. Emlékeztetett: „mondjuk, ahogy a Gyurcsány úr elmondta, hogy aki nem akar meghalni Ukrajnáért, az pocsék ember.”

Menczer Tamás szerint a magyarok ezt nem akarják, és szerinte pontosan látják is, hogy miről van szó. Az eddigi választások is erről tanúskodtak – tette hozzá.

Borítókép: David Pressman és Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.