Baleset történt az M7-esen, az M1-es és az M0-s is befulladt

Vasárnap reggeli forgalmi és közlekedési információk.

2024. 05. 12. 9:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 17-es kilométernél, Törökbálint és Biatorbágy között portáltábla javítás miatt csak egy sáv járható.

A torlódás több kilométeres, ami már az M0-s autóútra is visszanyúlik.

Szintén az országhatár felé, fix terelés kiépítése miatt torlódik a forgalom az autópálya komáromi szakaszán. A 101-es kilométer közelében csak a leállósávon halad a forgalom. A torlódás meghaladta a három kilométert – közölte az Útinform.

Az M7-es autópályán Letenye felé, Martonvásár térségében kigyulladt egy személyautó. 

A 28-as kilométernél sávzárásra lehet számítani.

Az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, Törökbálint térségében hézagkiöntési munkákat végeznek. Az 5-ös és a 3-as kilométer között két sávot lezártak.

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 14-es kilométernél munkavégzés miatt egy sávot lezártak. Torlódnak a járművek.

A 49-es főúton, Kocsord térségében egy kisbusz és egy mezőgazdasági gépjármű balesetezett. A 26-os kilométernél félpályán, irányonként váltakozva halad a forgalom.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határállomás előtt az erős forgalom miatt három kilométert meghaladó kamionsor alakult ki.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.