Bizarr kávét árul Freddie

Legújabb színházi szerepe ihlette Fehérvári Gábor Alfréd – Freddie új kávékülönlegességét, amelyet kizárólag a húsvéti hosszú hétvégén, március 29. és április 1. között kóstolhatnak meg az érdeklődők az énekes saját kávézójában, a Rádai Kézműves Fagylaltozó & Specialty Kávézóban – akár ingyen.

2024. 03. 28. 19:00
Freddie, a zenés előadás sztárja különleges kávét készített.
Freddie, a zenés előadás sztárja különleges kávét készített. Fotó: Rádai Kézműves Fagylaltozó & Specialty Kávézó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bravúros beugrással debütált Freddie március 1-jén a Menüett Produkció és a Show Dance Company előadásában, a Bizarrrrr!-ban. A RaM-ArT Színházban futó produkcióba – amelynek rendező-koreográfusa Király Béla – mindössze egy hét alatt beálló énekes előadói és televíziós munkái mellett saját kávézót üzemeltet Szobon, ahol most egyetlen hétvégére egy igazi különlegesség, a produkció ihlette kávé is az itallapra kerül.

A zenés show egy misztikus utazásra invitálja a nézőket, amelyben ismert pop- és musicaldalokon keresztül elevenedik meg egy bizarr család története.

 Ármány, árulás, gyilkosság és varázslat szövi át a produkciót, amelyben fontos szerep jut a különc família fejének, Pablónak is. Ezt a világot, valamint a család összetartó erejéről is szóló történetet akarta megidézni új kávéjával az énekes.

Az ital alapját a ruandai világos pörkölésű kávé adja, amelybe madagaszkári 100 százalékos étcsokoládét teszünk. Csak ezután öntjük fel tejkrémmel. Ez a bizarr cappucino, vagyis a »Bizarrcino«

– meséli Freddie, aki legközelebb április 19-én lép színpadra Pablo szerepében.

Az énekes nemcsak új kávéval állt elő, hanem rendkívüli kedvezményt is ad azoknak, akik jegyet váltanak az áprilisi előadásra. Aki ugyanis betér a kávézóba és felmutatja az április 19-re érvényes Bizarrrrr! jegyét, ingyen kóstolhatja meg a Bizarrcinót.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.