Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szentkirályi: Budapesten mindenhol Karácsony Gergely hanyagsága látszik

A főpolgármester-jelölt ezúttal a graffitikkel vette fel a harcot.

2024. 05. 15. 16:12
Szentkirályi Alexandra graffity-t takarít
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt már láthattuk, hogy a főpolgármester szerint a gaz méhlegelő, tehát ha ebből indulunk ki, akkor lehet, hogy számára ez az összefirkált megálló egy művészi alkotás – mondta el Szentkirályi Alexandra, majd hozzátette, 

a dolgokat a nevükön kellene nevezni. Sajnos most Budapesten mindenhonnan Karácsony Gergely öröksége és hanyagsága bámul ránk vissza. Ezt láthatjuk a Gellért-hegyen, az utcákon és ebben a már használaton kívüli megállóban is.

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje elmondta, naponta több ezer ember sétál el a jobb napokat látott megálló mellett. Mindeközben pedig Karácsony Gergely országszerte a Gyurcsány házaspárral kirándulgat. 

Szentkirályi Alexandra graffity-t takarít
Fotó: Mirkó István

A főpolgármester eközben azt állította, Budapesten már annyira jól állnak, hogy erre is ráérnek. Hát én ezzel a megjegyzéssel egyáltalán nem értek egyet. Azt gondolom, hogy a főpolgármester úrnak nemcsak kampányban, hanem egyébként az év 365 napján, az elmúlt négy és fél évben is lett volna elég tennivalója Budapesten. A fővárosunk egy fantasztikus, gyönyörű, csodálatos hely, éppen ezért fájó azt látni, hogy egy olyan ember vezeti, aki ennyire trehányul, ennyire hanyagul áll hozzá

– emelte ki Szentkirályi, majd hozzátette, Karácsony Gergely az elmúlt években leszereltetett háromezer kukát és elvett kétmilliárd forintot a köztisztaságért felelős cégtől, amelyben csökkentette a dolgozók létszámát is.

Karácsony Gergelynek nem a budapestiek érdekei állnak a fókuszban, hanem Gyurcsány Ferenc érdekeinek a kiszolgálása. Úgy is mondhatnám, hogy Gyurcsány Ferenc ül a kormánynál, a volánnál, Karácsony Gergely pedig hátul ülve nézi, hogy mi is történik Budapesten

– zárta a kormánypártok főpolgármester-jelöltje, aki maga is felvette a harcot a graffitikkel, és a Fidelitas aktivistáinak társaságában megszabadította a Haller utcai egykori hajómegállót az azt elcsúfító firkálmányoktól.

Fotó: Magyar Nemzet

 

 

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.