Hűvös víz ide vagy oda, már többen fürödtek a Balatonban a hétvégén

Hamarosan kezdődik a strandszezon.

Forrás: LikeBalaton2024. 04. 29. 9:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton csak tizenhárom fokos volt a tó, de többen is megmártóztak a Balatonban a ragyogó időben – adta hírül a Likebalaton.

Bár hivatalosan még nem kezdődött el a nyári szezon, a 24-26 fokos meleg időjárás már most a Balatonhoz csábította a bátrabb fürdőzőket: sokan napoztak, mások rövidnadrágban és pólóban kirándultak. Az elmúlt napokban többen is megmártóztak a tó vizében, annak ellenére, hogy a víz hőmérséklete még meglehetősen alacsony.

A kora nyári időjárás nemcsak a fürdőzőket, hanem a vízi sportok kedvelőit is a Balatonhoz vonzotta.  Sokan választották a szörfözést, a kajakozást vagy éppen a vitorlázást kikapcsolódásként. 

– írta a lap.

A meteorológusok szerint az elkövetkező napokban tovább emelkedik a hőmérséklet, így egyre többen élvezhetik majd a Balaton nyújtotta lehetőségeket.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.