Újra lecsapott a brutális vihar Dubajra + videó

Csütörtökön ismét több járatot töröltek vagy átirányítottak a dubaji nemzetközi repülőtérről az újabb heves esőzések miatt. A hatóságok a helyieket felszólították, lehetőleg maradjanak otthon.

2024. 05. 02. 14:45
Szinte teljesen ellepte a víz az autókat Dubajban (Fotó: Anadolu via AFP/STRINGER )
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási káosz alakult ki Dubajban, mert újabb heves esőzések sújtják a térséget. 

A nemzetközi repülőtér jelentése szerint az éjszaka öt érkező járatot irányítottak át, kilenc másik érkező, valamint négy induló járatot pedig töröltek.

Az Egyesült Arab Emírségeket már április közepén rekordmennyiségű, halálos áldozatot is követelő esőzések sújtották, amelyek nyomán egyszer már fennakadásokat jelentettek be a világ egyik legforgalmasabb repülőtere forgalmában, erről lapunk is beszámolt.

Bár a csütörtökön mért csapadék mennyisége nem éri el a két héttel korábbiét, a hatóságok bejelentették, hogy az iskolákban távoktatásra álltak át, a lakosokat pedig arra kérték, amennyiben megtehetik, otthonról dolgozzanak.

Borítókép: Szinte teljesen ellepte a víz az autókat Dubajban (Fotó: Anadolu via AFP/STRINGER )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.